Nyhetsrum

Välkommen till nyhetsrummet. Alla artiklar som finns publicerade på vår webbplats går att hitta här.

Prisceremonin framflyttad

31 mars, 2020 Nominerade, Priscermoni Hanna Fred Ekman

Som en följd av Covid-19 har vi fått flytta fram prisceremonin till den 17 september 2020. Då kommer vinnarna koras på Stallet i Stockholm. Detta gör att vi tillkännager finalisterna först i augusti. Då kommer du kunna läsa om de här på hemsidan.

Läs mer

Amanda Lind inledningstalare!

12 mars, 2020 Priscermoni Hanna Fred Ekman

Vi är så glada och hedrade att vår Kultur- och demokratiminister Amanda Lind tackat ja till att inledningstala på prisceremonin 23 april i Stockholm. Hon, liksom RUM och Framtidens Musikpris övriga partners, förstår vikten av och arbetar för ett samhälle där alla barn och unga ska ha rätten till en uppväxt med jämlika möjligheter att […]

Läs mer

Kattis Ahlström årets konferencier!

9 mars, 2020 Priscermoni Hanna Fred Ekman

Känns jättekul att Kattis Ahlström tackat ja till att vara konferencier för årets prisceremoni. Med hennes musikaliska bakgrund som Cellist och gedigna karriär som programledare och konferencier så är hon perfekt för detta. Vi ser fram emot ceremonin!

Läs mer

Juryn har gjort sina val!

24 februari, 2020 Nominerade Hanna Fred Ekman

Efter en lång och otroligt intensiv dag, där årets fina jury jobbat stenhårt, har de nu gått igenom alla årets härliga nomineringar. I april tillkännager vi finalisterna. Håll ut! 🙂

Läs mer

Prisceremoni på Stallet!

15 februari, 2020 Priscermoni Hanna Fred Ekman

Nu är det klart att årets prisceremoni kommer hållas på Stallet i Stockholm den 23 april. Så fint att få hålla vår ceremoni i de anrika lokalerna!

Läs mer